Wordt verwacht: Jinbesan Face goodies!

Yes! Mijn leverancier heeft mij de orderbevestiging gestuurd. Als het goed is, zal ik deze maand de goodies van de nieuwste ‘Jinbesan Face’ collectie ontvangen. Hopelijk wordt dit in één keer opgestuurd, zodat alles snel verkrijgbaar is in de shop. Ik kan niet wachten! Sta echt te popelen!

Van deze nieuwste Jinbesan collectie heb ik de volgende artikelen ingekocht. Dit superschattige A4 insteekmapje. Laat Jinbesan al jouw belangrijke documenten bewaren. 

Van deze Jinbesan Face collectie heb ik beide briefpapier sets besteld. Wat zijn ze prachtig hè? Deze briefpapier sets zijn perfect voor lange brieven naar je penvriend(in). Maar ik begrijp het wel als je het nooit gebruikt, in de originele verpakking laat en aan je verzameling toevoegt. ^_~

Onderstaande coin purses oftewel muntenportemonneetjes heb ik ook besteld. Eentje van Jinbesan en een van Maigonoko Whale. ^_^ 

Voor de stationery liefhebbers heb ik deze twee memosets met gummetjes besteld. Ik vind het leuk dat er 3 verschillende soorten gummetjes zijn. 

En dan nog meer memoblokken. Dit zijn grote memoblokken met elk, geloof ik, 100 memoblaadjes in 4 designs.

Nóg meer Jinbesan papierwaren! Deze twee leuke notitieboeken shop je binnenkort ook bij Cuteness. In het tweede notitieboek zijn ook de ‘faces’ van Jinbesan’s vriendjes verwerkt. <3

En kijk deze leuke stickers dan! Perfect om je persoonlijke spulletjes, brieven etc. mee op te vrolijken. Ik vind de pastelkleuren zo mooi! Ik ben echt dol op pastelkleuren. 

En last but not least deze geweldige set van 2 etuis. Dit zijn transparante etuis. Heel handig om spulletjes in te bewaren. Je kunt er bijvoorbeeld make-up of schrijfwaren in bewaren. Maar in het grote etui kun je ook briefpapier, stickervellen of kaarten bewaren. 

Wat een leuke spulletjes hè? Snap je nou waarom ik niet kan wachten? ^_^ Houd social media in de gaten, want zodra deze leukerds in casa Cuteness zijn, ga ik er zeker over posten op social media. 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.