Summer Break en kawaii verrassingspakketjes

Over 2 weken las ik een Summer Break in. Even 2 weken niks moeten en lekker genieten van alle leuke dingen in het leven. Nieuwe energie opdoen! ^_^ Ik moet zeggen dat ik er wel aan toe ben, ik kijk er echt naar uit. Niet omdat het runnen van Cuteness niet leuk is, maar omdat ik het de afgelopen maanden heel erg druk heb gehad. Hard werken, hard ontspannen is het niet? ^_~

Naast het runnen van de webwinkel en alles wat daarbij komt kijken, pas ik ook op kinderen en werk ik sinds april ook 16 uren in loondienst. Druk, druk, druk dus met werk en het gezin/huishouden. Gelukkig is het wel leuk druk, behalve als er één in ons gezin ziek is. De afgelopen maand hebben we elkaar hier afgewisseld wat dat betreft. En dan is het nóg harder werken. De rust is inmiddels wedergekeerd en ik leef toe naar de Summer Break. 2 weken opladen en dan weer keihard knallen! 

Surprise goodies

Na mijn Summer Break komt er een nieuw artikel in de webwinkel. Dit is naar aanleiding van een vraag die ik in juni op Facebook heb uitgezet. Na het opruimen van het magazijn, kwam ik kawaii spulletjes tegen die niet meer in de shop staan en waarvan er nog maar 1 of 2 stuks zijn. Ik wil hier eenmalig pakketjes van maken en deze in de webshop aanbieden als ‘surprise bags’. Ik ben nog niet helemaal uit over de naam, maar je snapt het idee wel: een kawaii verrassingspakket. Deze zijn nu in de maak en ik heb ook wat extra goodies ingekocht speciaal voor dit verrassingspakket. Kort na mijn Summer Break zullen deze verrassingspakketjes verkrijgbaar zijn bij Cuteness. Volg mij op Facebook en zet de berichtmeldingen aan, want zodra deze verrassingspakketjes in de shop staan, meld ik het daar. 

Bestel je schoolspullen op tijd

Vrijdag 18 augustus zal de laatste verzenddag zijn, daarna start mijn Summer Break. Ik zal 2 weken lang geen bestellingen inpakken en versturen. Bestel je kawaii school goodies dus vóór 18 augustus, dan heb je het in huis voordat de scholen weer beginnen. 

Happy shopping! ^_^

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.