Summer Break 2018

Het is bijna zover: mijn Summer Break komt eraan! Ik kijk er heel erg naar uit. Naar deze periode van even niets moeten en gewoon kunnen genieten van leuke dingen doen met mijn gezin. Een periode van uitrusten en nieuwe energie en inspiratie opdoen, een periode van mooie herinneringen maken voor later. No pressure!

Een stapje terug doen

De shop blijft gedurende mijn Summer Break open. Ik zal alleen geen bestellingen verzenden en mijn mail en (privé)berichten op social media zullen op een laag pitje staan. Ik zal vast wel reageren, mits ik daar zin in heb, want hé, ik moet niets tijdens mijn Summer Break. Je snapt het wel. ^_~ Uiteraard staat hier een fijne kortingscode tegenover.

Verzendpauze

Mijn Summer Break duurt dit jaar van 17 tot en met 31 augustus. Als ik er online even tussenuit ben, is er sprake van een verzendpauze, maar blijft de shop open voor bestellingen. Omdat er tijdelijk niet verzonden wordt, krijg jij gedurende deze periode 15% korting op je bestelling. Gebruik hiervoor kortingscode: summerbreak2018.

Alles wat je moet weten

Nog even alle facts op een rijtje:

  • Je kunt tot en met donderdag 16 augustus ‘gewoon’ bestellen. Je bestelling wordt dan uiterlijk vrijdag 17 augustus verzonden (mits betaald of gekozen voor AfterPay). 
  • Bestel je ná 16 augustus, dan wordt je bestelling vanaf maandag 3 september, in volgorde van binnenkomst, verzonden.
  • De kortingscode is geldig van 17 tot en met 31 augustus. Hiermee krijg je 15% korting op het gehele assortiment. Vergeet de kortingscode (summerbreak2018) niet in te voeren bij stap 1 van de winkelwagen. De kortingscode kan achteraf niet meer verwerkt worden. 

Back to school or office

Mijn Summer Break start wanneer velen weer naar school en/of werk moeten. Wil jij kawaii school en/of kantoor spulletjes shoppen? Doe dit dan uiterlijk 16 augustus om er zeker van te zijn dat je het op tijd in huis hebt. 

Volgens mij heb ik zo alles wel duidelijk uitgelegd en kan ik straks rustig van mijn Summer Break genieten. Ik heb er zin in! ^_^ 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.