Start nu met lucky stars vouwen

Regen in de lente; ik vind het heerlijk, omdat ik dan minder hooikoortsklachten heb. Maar ik vind het nu wel weer genoeg geweest. Jij ook?

Lucky stars vouwen

Gelukkig heb ik wel genoeg te doen, maar als ik me eens verveel met dit mistroostige weer, kruip ik op de bank met een dekentje, een lekker warm drankje en strookjes lucky stars papier. Dat werkt zo ontspannend. Ik kijk een leuke comedy serie op Netflix en ondertussen  vouw ik lucky stars. Inmiddels kan ik lucky stars vouwen zonder naar mijn handen te kijken. Oké, in het begin moet ik wel even kijken, maar zodra de basis er is, kan ik het met mijn ogen dicht vouwen. Ik doe ze niet daadwerkelijk dicht, maar kijk gewoon naar een leuke serie. ^_~

Lucky stars vouwen is een leuke bezigheid en werkt, wanneer je er bedreven in bent, erg ontspannend. Net zoals breien of haken. Je kunt het er altijd makkelijk even bijpakken en ook zo weer wegleggen. 

Om weg te geven of zelf te houden

Lucky stars, ook wel gelukssterren, kun je aan iemand geven of zelf houden. Het aantal lucky stars dat je aan iemand geeft, heeft een bepaalde betekenis, maar daarover binnenkort meer in een nieuw blog bericht. Zelf heb ik heel veel lucky stars gevouwen en deze op kleur in weckpotten gedaan. Deze mooie weckpotten staan ter decoratie in vitrinekast.

Wat ook leuk is om te maken: lucky stars kerstballen. Daar kun je nu alvast mee beginnen. Voor je het weet, is het zover en haal je de kerstboom van zolder. Als je nu begint met vouwen, weet je zeker dat je tegen die tijd genoeg lucky stars hebt om de kerstballen te vullen. 

In de shop vind je allerlei leuke lucky stars papiertjes. Extra leuk is dat de meeste lucky stars papiertjes een geurtje hebben. Al het lucky stars papier shop je hier

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.