San-X Jinbesan & Maigonoko Whale goodies

Eindelijk kan ik erover bloggen, want vandaag heb ik de laatste goodies van de nieuwe San-X Jinbesan & Maigonoko Whale collectie in de shop gezet. Het heeft een aantal dagen in beslag genomen om alles online te zetten (want druk met andere werkzaamheden), maar het resultaat mag er zijn. <3 Jinbesan is zo cute! En de goodies…daar word je gewoon hebberig van. ^_~ In dit artikel laat ik een aantal van de schattige goodies zien. Kijk je mee?

Jinbesan & Maigonoko Whale sleutelhangers

Dit zijn de eerste sleutelhangers die ik, sinds lange tijd, weer in de webwinkel verkoop. Jaren geleden verkocht ik wel kawaii sleutelhangers, maar ik kwam geen leuke sleutelhangers meer tegen tot nu dan. Deze sleutelhangers van Jinbesan en zijn new found friend Maigonoko Whale zijn ontzettend cute en zacht. 

Transparante stickers

Van deze Jinbesan collectie zijn er ook 2 soorten stickervellen uitgebracht. 2 vellen vol met de leukste, liefste Jinbesan & Friends stickers. Het zijn transparante stickers, dat zijn de mooiste stickers vind ik. <3

Jinbesan B6 notitieboeken

De notitieboeken zijn prachtig vormgegeven. Elk notitieboek heeft een transparante voorkant. Hier zie je de voorkant afgezet tegen de muur hier in huis. Het is niet heel duidelijk, maar zie je de structuur van de muur er doorheen? Ik vind dit een erg leuk detail. 

San-X Jinbesan & Maigonoko Whale stationery

Tot slot nog een mooi foto van een notitieboek, Jinbesan etui, gummetjes (met een extra minigum erin) en 2B potloden. Deze mooie collectie bestaat uit nog meer goodies, deze vind je overzichtelijk op deze speciale Jinbesan & Maigonoko Whale pagina

Jinbesan is een van mijn favoriete San-X characters geworden. Ben jij ook weg van Jinbesan? 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.