Nieuw merk: Studio Schatkist

Met trots kan ik vertellen dat Cuteness er een superleuk nieuw merk bij heeft: Studio Schatkist. Een leuk merk van eigen bodem! Achter dit merk staan twee zussen: Margriet en Renske. Margriet runt de webwinkel en Renske ontwerpt de grafische illustraties. Een gouden combinatie! 

De leukste labels, kaarten en notitieblokken

Van dit stationery merk heb ik de leukste notitieblokken, (cadeau)labels en (ansicht)kaarten ingekocht. Er zijn ook posters verkrijgbaar, maar deze heb ik niet ingekocht. Mocht je het leuk vinden om een Studio Schatkist poster in je kamer te hebben, dan kun je het natuurlijk gewoon kopen in de Studio Schatkist webwinkel

Vrolijk, grappig & schattig

De goodies van Studio Schatkist zijn prachtig vormgegeven. Elk artikel heeft een schattige illustratie en vaak ook een creatieve/grappige tekst erbij. De meeste kaarten en labels kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Onderstaande kaart kun je bijvoorbeeld ‘gewoon’ naar iemand versturen, maar ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag etc. is onderstaande kaart gepast. Ik denk dat iedereen het leuk zou vinden om zo’n kaart te krijgen.

Zelf heb ik gisteren een kraamcadeautje cadeau gedaan met de ‘Jij bent peerfect!’ label. Nog zo’n product van Studio Schatkist welke je voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken.

Peerfect toch?! ^_~

Vind jij ze ook zo leuk? Je vindt alle ingekochte Studio Schatkist goodies hier. Happy shopping!

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.