NIEUW: A6 insteekmapjes

Als je mij op Instagram volgt, heb je het misschien al gezien. Er is weer een grote doos met leuke nieuwe spullen binnengekomen. Op Instagram Stories heb ik de doos opgemaakt en de eerste nieuwe goodies laten zien. Het zijn er heel veel. De komende dagen zullen deze online komen in de shop. Op Instagram Stories laat ik vaker achter de schermen beelden zien, dus als je Instagram hebt en een sucker for Cuteness bent, volg mij dan.

Kawaii A6 insteekmapjes

Eén van de nieuwe goodies die ik heb laten zien, zijn onderstaande leuke A6 insteekmapjes. Je kunt nu dus voor A4 en A6 insteekmapjes bij Cuteness terecht. Het leuke aan deze A6 insteekmappen is dat ze 3 vakken met tabs hebben. Handig om 3 verschillende spulletjes in te bewaren, bijvoorbeeld stickers, brieven en foto’s. Dan is elk vakje gevuld. 

Dit Sentimental Circus mapje heb ik gisteren op Instagram Stories laten zien. De video heb ik ook op Facebook gedeeld. Klik hier om de video te bekijken. 

Zoals je ziet, zijn er 7 verschillende designs. Welk mapje vind jij leuk? 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.