Musthave San-X pleisters, ik vertel je waarom

De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat ik me snijd aan papier of karton. Vooral karton! Vaak snijd ik me wanneer ik een vouwdoos van onder de stapel wil pakken. Meestal is het een klein sneetje en komt er niet eens bloed uit, maar vandaag was het weer zover en kwam er wel bloed, redelijk veel ook. Het was dit keer een diepe paper-cut. 

Toen het gebeurde, stroomden er natuurlijk eerst een aantal niet nader te noemen woorden uit mijn mond. 😅 Daarna zag ik dat er best wel wat bloed uitkwam. Het gebeurde toen ik een vouwdoos wilde pakken, ik was bezig jullie bestellingen in te pakken. Ik besloot dat er een pleister op moest om het bloeden tegen te gaan, zodat ik verder kon gaan met mijn werk. Dus snel een pleister erbij gepakt. Dit was voor mij dé kans om de San-X pleisters eens uit te proberen. Ik koos voor de Sumikkogurashi Neko Biyori pleister set. De pleister ging om mijn duim en ik ging weer verder met het inpakken van jullie bestellingen. 

Wat ik van de pleister vind

Allereerst zijn de pleisters per stuk verpakt. Het zijn geen slappe verpakkingen, zoals ik gewend ben van andere pleisters. Het voelt stevig aan. Zo’n pleister kan je prima los in je tas meenemen, dan blijft het wel goed. Het openen van de verpakking ging soepel en ook het verwijderen van de plakkertjes ging makkelijk. 

De pleister zelf plakt goed en ziet er superleuk uit. Echt super-super-superleuk. De pleister is mooi vormgegeven en heeft subtiele glittertjes. Ik heb geprobeerd dit vast te leggen op film, maar dan zie je het helaas niet. Zo jammer! Vanmiddag  zat ik in de tuin, zodat dochterlief in het zwembadje kon spelen. De zon scheen en mijn ogen dwaalden continu af naar de pleister. In het zonlicht schitterde de pleister. Heel subtiel, niet overdreven, maar gewoon mooi. Ik bleef er maar naar kijken. 😍 Je zou bijna voor de fun een pleister kunnen plakken, zo leuk vind ik het eruit zien. Ik heb geen druppel bloed meer gezien, dus de pleister doet z’n werk.

Op het moment van schrijven, heb ik de pleister ongeveer 6 uren in gebruik. Ondertussen heb ik mijn handen al heel vaak gewassen en de pleister zit nog goed. De pleister zit op een plek waar veel beweging in zit, maar de buitenkant is nog steeds mooi. Dus echt een aanrader hoor, deze San-X pleisters. Ik ben enthousiast!

De pleister die ik om mijn vinger heb, is van onderstaande Sumikkogurashi Neko Biyori set. Om precies te zijn de onderste van de vijf.  

Extraatje bij je bestelling

Bij de bestellingen die vandaag verzonden zijn, heb ik een pleister van deze set toegevoegd, omdat ze zo leuk zijn. Als jij dus een pleister bij je bestelling hebt zitten, dan weet je dat ik tijdens het inpakken van jouw bestelling gewond ben geraakt. 😜 Hopelijk ben of word jij net zo enthousiast over de pleister als ik. ^_^

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.