Mijn tip voor een happy lunch

Een paar dagen per week werk ik niet thuis, wat betekent dat ik mijn lunch ’s ochtends moet voorbereiden en mee moet nemen. Mijn lunch deed ik voorheen gewoon in mijn werktas. Het was een beetje proppen, maar dat kon prima. Vaak zat ik dan achter mijn computer te werken en vergat ik mijn lunchpauze te nemen. Rond een uur of 15:00 dan toch maar snel even een boterham naar binnen werken. Zo ging het elke keer. Totdat ik mijn lunch bewust meenam in een andere tas die ik in het zicht op mijn bureau plaatste. Dit was niet zomaar een tas, maar een kawaii tas. Een mooie blauwe tas met kawaii beertjes. 

Het is nu zo dat ik ’s ochtends al vrolijk word van het preppen van mijn lunch, want daarna stop ik het in mijn leuke lunchtas. Het maakt mij dus vrolijk en ik ben me er beter van bewust dat het lunchmoment speciaal is. Dat ik dan even tijd voor mezelf heb en dat ik die tijd ook moet nemen. Want ja, superdruk en zo. En ik ben iemand die non-stop doorgaat, totdat het niet meer gaat en dan snel, tussen het werken door, een boterham naar binnen werkt. Door mijn lunch in een kawaii tas te doen, maak ik er echt een moment van. En ik pak die momenten nu ook. Eventjes tijd voor mezelf om daarna weer vol energie aan het werk te gaan. 

Het is echt een aanrader hoor en véél leuker dan je lunch in je werk- of schooltas frommelen. Dus tip van Mai: doe je lunch in een aparte leuke lunchtas en geniet bewust van je middagbreak. 😊

In de shop vind je diverse kawaii canvas tassen om je lunch in mee te nemen. Heb je niet de beschikking over een koelkast op je werk, of waar je dan ook maar heen gaat, dan is een kawaii koeltas misschien wel iets voor jou. Deze verkoop ik zelf niet, maar als je googled kom je vast een heel eind. ^_^ 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.