I’m back!

Het is alweer maanden geleden dat ik een blogbericht geplaatst heb en daarvoor was ik ook al wat afwezig. Voornamelijk het moederschap en mijn andere bedrijf hebben veel van mijn tijd opgeslokt. Het afgelopen jaar heb ik een nieuwe balans proberen te vinden tussen mijn privéleven en het werk. Bestellingen verwerken en het contact (via e-mail en privéberichten) met jullie, dat is altijd doorgegaan, maar de rest van de werkzaamheden voor Cuteness bleef liggen. Ook op social media was ik beduidend minder aanwezig, maar daar komt vanaf nu verandering in. Het roer gaat om!

Mijn plan

De balans is er nog niet, maar ik heb voor mezelf een plan opgesteld en zal vaker van me laten horen op mijn blog, maar ook op social media. Waarschijnlijk nog niet zo vaak als voorheen, maar wel met regelmaat en dat is al een stap in de goede richting. ^_^

De webwinkel heb ik de afgelopen weken aangepakt, de lay-out is her en der gewijzigd; ik heb vooral de homepage opgefrist en de Engelstalige kant van de shop ook. Er zijn nog een paar dingen in de shop die ik wil aanpassen; dit ga ik dus de komende tijd ook doen. Mocht je dingen tegenkomen die niet goed zijn, laat het me weten, want dan kan ik ermee bezig.

Naast de opfrisbeurt zijn er ook nieuwe San-X artikelen toegevoegd, zoals stationery, mokken, tassen en knuffels. That’s right, er zijn nieuwe categorieën aan de shop toegevoegd. 

En heb ik een aantal uitverkochte artikelen bij kunnen bestellen, zoals deze Bananya plushies. Yay! ^_^ Tot slot kan ik jullie alvast verklappen dat er nog meer kawaii stuff onderweg is naar Nederland én dat ik een nieuw inkoopkanaal heb in Japan. Hopelijk kan ik op korte termijn nóg meer kawaii spulletjes inkopen. Houd Cuteness dus goed in de gaten. Ik ben er weer!

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.