Hoe herken je neppe Bananya plushies?

De Bananya goodies zijn erg gewild en worden helaas veel nagemaakt. Ook in Europa worden deze fake Bananya’s verkocht. Vaak zijn de (web)winkeliers zich er niet van bewust dat ze namaak producten inkopen. Gelukkig kun je er zeker van zijn dat de Bananya goodies bij Cuteness authentiek zijn. Ingekocht bij Q-Lia zelf. 

Sommige namaak Bananya’s zijn duidelijk van de authentieke Bananya’s te onderscheiden, maar er zijn jammer genoeg ook namaak Bananya’s die erg veel op de authentieke Bananya’s lijken. Mocht je jouw Bananya knuffel(s) bij een andere (web)winkel kopen, let dan goed op het volgende:

  • Authentieke producten zijn net wat mooier geborduurd. Vooral bij de ogen en de snorharen (streepjes op de wangen) zie je het verschil met de namaak artikelen. Namaak artikelen zijn vaak slordig geborduurd. Hieronder zie je hoe prachtig de authentieke Bananya’s geborduurd zijn. 

  • De ogen van authentieke producten zijn groot en het gezicht van de Bananya is in balans. Bij namaak artikelen zitten de ogen wat meer naar het midden toe. Authentieke producten hebben ook altijd rozige wangetjes. Bij namaak is dit niet altijd het geval. Hieronder zie je een foto van een authentiek Bananya knuffeltje. Zie je hoe het gezicht in balans is? 

  • Ook goed om te weten, is dat authentieke Bananya plushies GEEN sleutelhanger of iets dergelijks hebben. Een knuffel is gewoon een knuffel. Er zit dus geen hanger aan.
  • De labels/tags van de namaak artikelen lijken helaas wel op de tags van de authentieke artikelen. Deze zijn niet te onderscheiden.
  • De roze Bananya is niet van een gladde stof zoals de andere Bananya’s. De roze Bananya is altijd harig en een beetje ruig . De roze namaak Bananya’s hebben dit niet.

Hopelijk heb je zo genoeg informatie om nep van echt te kunnen onderscheiden. ^_^ Door authentieke Bananya’s te kopen, steun je de makers van deze geweldige characters. 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.