Haal de lente in huis

Vanochtend viel het mij op dat de vogeltjes weer vrolijk fluiten. Dit betekent dat de lente in aantocht is. Hoeveel ik ook van de winter houd, ik kijk dit jaar wel uit naar de lente. Ik word vrolijk van de gedachte dat de lente eraan komt en ben wel toe aan dagen met meer zonlicht. ^_^ Lekker naar buiten gaan met mijn kinderen. Daar heb ik zin in. Een kleedje en een mandje met lekkere hapjes mee. <3 Heerlijk picknicken! Kijk jij hier ook naar uit?

Mooie planten en bloemen

Ben jij ook al toe aan de lente? Je kunt de lente alvast in huis halen door bijvoorbeeld mooie bloemen en planten in huis te halen. Dit hebben wij ook gedaan. Nieuwe plantjes in de woonkamer en slaapkamers en een mooie bos rozen (heb ik met Valentijnsdag gekregen) in een vaas op de eettafel. Door de natuur in huis te halen, creëer je een beetje lente in huis. 

Vrolijke spulletjes

Je omringen met vrolijke spulletjes is ook een goed idee. Elke keer als ik door de webshop scroll of jullie bestellingen inpak, zijn er bepaalde artikelen waarbij ik een lente-gevoel krijg. Denk hierbij aan pastelkleurige goodies en artikelen waar printjes van jonge dieren, planten en bloemen in zijn verwerkt. Met planten, bloemen en vrolijke spulletjes haal jij de lente in huis. 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.