Cuteness bestaat binnenkort 10 jaar!

De kerstdagen zitten er weer op. Samen met mijn familie heb ik 3 hele fijne dagen gehad. Op Kerstavond hebben we heerlijk gegeten bij mijn familie. Op Eerste Kerstdag stond onze deur open voor mijn schoonfamilie en hebben we (uiteraard) ons buikje rond gegeten en cadeautjes uitgepakt. En op Tweede Kerstdag ben ik samen met mijn vriend en onze kinderen naar Wildlands in Emmen geweest. Het was koud, maar fijn om er even uit te zijn. Al met al hebben we 3 superleuke dagen gehad. ^_^ Nu is het op naar Oud & Nieuw en daar houdt de feestperiode niet op.. 

10 jaar Cuteness

Op 1 januari bestaat Cuteness namelijk 10 jaar! 1 januari 2008 is de dag waarop Cuteness ingeschreven werd in het register van de Kamer van Koophandel. Op 1 januari 2018 is dit precies 10 jaar geleden en geef ik een virtueel verjaardagsfeest. Houd de social media kanalen en mijn blog in de gaten. ^_^ 

Alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst! 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 gedachten over “Cuteness bestaat binnenkort 10 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.