Bye 2017, hello 2018!

Vandaag is alweer de laatste dag van 2017. Tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. Het jaar waarin het bij vlagen moeilijk was Cuteness te combineren met mijn andere baan en mijn gezin. Een jaar van ups en downs en dat was, denk ik, wel te merken aan mijn onvoorspelbare aanwezigheid op mijn blog en social media. Maar we zijn er nog steeds! Morgen bestaat Cuteness precies 10 jaar. ^_^ 

Het jaar van veranderingen

2017 is het jaar waarin ik, na 5 jaar thuis te hebben gewerkt, weer parttime buitenshuis ben gaan werken (voor een werkgever). Het jaar waarin ik gestopt ben met één van mijn ondernemingen. En hierdoor ook het jaar waarin mijn allereerste onderneming, Cuteness, met regelmaat op een laag pitje stond. Het afgelopen jaar zijn er minder nieuwe kawaii goodies aan de shop toegevoegd, zijn er minder blogberichten getypt en was ik minder aanwezig op social media. Ook de plannen die ik voor Cuteness had, staan in de koelkast.

Wat overigens niet op een laag pitje heeft gestaan, is het inpakken en snel verzenden van jullie leuke bestellingen. Dit heb ik altijd met veel plezier, liefde en aandacht gedaan. Dit vind ik een van de leukste dingen aan het runnen van een webwinkel. ^_^ En ik denk dat het ook wel af te lezen is aan de feedback die jullie mij/Cuteness gegeven hebben. 

Voornemens voor 2018

Ik kijk terug op een ietwat onrustig jaar en wil begin 2018 de balans weer terugvinden. Zodra die balans er is, wil ik meer tijd en energie in Cuteness stoppen, zodat Cuteness in 2018 verder kan groeien. Ik heb namelijk leuke ideeën voor de shop en het zou super zijn als ik die (het liefst allemaal) uit kan voeren. ^_^ 

Virtueel feestje

2018 beginnen we in ieder geval met een leuk feestje, want zoals ik al aangaf, bestaat Cuteness morgen 10 jaar. En dat gaat gevierd worden. Morgen lees je er alles over op mijn blog. 

Voor nu wens ik iedereen een fijne jaarwisseling toe. Be safe en tot morgen! 

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.