Bestel op tijd en laat je cadeautjes inpakken!

Wat een feest, Sinterklaas is weer in het land! Dit betekent dat de fijne periode vol quality time met je familie en vrienden weer is aangebroken. Samen van heerlijk eten genieten en elkaar overladen met cadeautjes. ^_^ 

Cadeautjes online kopen

Dit betekent ook dat de drukste periode van het jaar is aangebroken. Ik denk dat iedereen het daar wel mee eens is. We moeten deze periode met nóg meer dingen rekening houden dan we normaalgesproken al doen. Waaronder bijvoorbeeld het op tijd bestellen van cadeautjes. Bestel jij je cadeautjes online? I hear ya! Ik doe het ook, want het kan mooi wanneer de kids op bed liggen en niet weten wat je uitspookt. ^_~ Het is superhandig dat je niet naar de winkel hoeft, maar dat de cadeautjes thuis worden bezorgd. Scheelt weer kostbare tijd en levert minder stress op. 

Bestel op tijd

PostNL (en alle andere koeriers, maar ik verzend met PostNL) heeft het door alle online aankopen extra druk deze periode. Houd daar rekening mee. Wij gaan de Sint cadeautjes voor onze kinderen morgenavond bestellen, zodat we zeker weten dat ze voor 5 december in huis hebben. 

Kom je bij Cuteness Sint cadeautjes shoppen? Dan vind je hier een overzicht van wanneer je uiterlijk een bestelling dient te plaatsen om het op tijd in huis te hebben. Vier jij Sinterklaas al in het weekend vóór 5 december? Bestel dan vóór woensdag 15:00. Je bestelling wordt woensdag dan nog verzonden en dan zou je het op tijd in huis moeten hebben voor het weekend.

Laat je cadeautjes inpakken

Speciaal voor de feestdagen kun je je Cuteness bestelling laten inpakken. Ik heb Sint, Kerst en feestelijk papier in huis gehaald om jouw cadeautjes feestelijk in te pakken. Wil je hier gebruik van maken? Geef bij het afronden van je bestelling dan aan voor welke gelegenheid het cadeau is en ik regel de rest. 

Happy shopping!

Deel dit artikel Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.